CITY GATE Portofoliu birouri

DENUMIREA PROIECTULUI
Clădiri de birouri "THE GATE"
ADRESA OBIECTIVULUI
Piaţa Presei Libere nr.3-5, sector 1, Bucureşti
INVESTITOR
CITY GATE S.R.L.

Situat in Piaţa Presei Libere, complexul "The Gate" este alcătuit din două turnuri gemene cu regim de înălţime 3S+P+18E, completate de câte o clădire de înălţime mică, 3S+P+2E.

Aria construită la nivelul solului este 4.207,76 mp. Aria desfăşurată totală este de 93.500 mp, din care subteran 42.500mp şi suprateran 51.000 mp.

Cele trei subsoluri cuprind 1.019 locuri de parcare, circulaţii (şase scări de evacuare, două lifturi de serviciu, patru lifturi de persoane pentru accesul către holurile principale, două rampe duble pentru maşini), spaţii tehnice (centrale termice, camere electrice, staţii de pompare, rezervoare de apă). La parter se află cele două holuri principale de acces, recepţii, spaţii comerciale. Cele 18 etaje de birouri sunt concepute ca spaţii deschise, compartimentările interioare urmând a fi proiectate şi realizate de chiriaşi,

cu acordul proiectantului general şi cu respectarea reglementărilor tehnice în vigoare. Peste etajul II al corpurilor joase a fost executat un luminator.

Peste etajul XVII al celor două clădiri înalte se află terasa, utilizată pentru amplasarea utilajelor de ventilare şi condiţionare a aerului.

(Text extras din Broşura Trofeul Calităţii Araco - ediţia 2010)


IAMSAT Muntenia S.A. a executat instalaţii electrice, sanitare, HVAC şi gaze aferente celor 2 clădiri de birouri, 3S+P+17E şi 3S+P+18E (2008-2009)